BLACKSOCIETY.NL: CRAZY G ALBUM PRESS RELEASE(DWTONLINE.COM)

vrijdag 30 januari 2009

CRAZY G ALBUM PRESS RELEASE(DWTONLINE.COM)


De hiphopartiest Crazy G brengt binnenkort zijn eerste solo-cd op de markt Hij is momenteel bezig met de voorbereidingen. “Het wordt een unieke schijf, een mixtape op next level vanwege de orginele beats.

Je zou het eigenlijk een album kunnen noemen, omdat ik uitsluitend op originele beats hebt gerapt”, vertelt hij. De enige reden waarom Crazy G zijn eerste solo-cd geen album wil noemen, is omdat hij volgens een bepaald concept heeft gewerkt. “Een mixtape is meestal een verzameling van tracks en meestal worden bij mixtapes bestaande beats gebruikt. Een album is meer een uitgewerkt concept en bij deze cd is dat niet het geval.” Crazy G, die eigenlijk Gino Ammersingh heet, begon zijn carrière in 2006 met de rapgroep Mad Corporation, bekend van het lied ‘Sranan Man’.

In september 2007 won hij een rapbattle, georganiseerd door Yogi D. In datzelfde jaar leverde hij een bijdrage aan een mixtape genaamd ‘LF Compilatie vol 3’ van de rapgroep Lyrical Forces. Voirg jaar nam Crazy G deel aan de theaterproductie Twisted & United. Kort daarna vertrok hij naar Nederland voor het verzorgen van optredens. De rapper, die ook wel ‘de man met de Gekke Gewoonte en de Gewone Gekte’ wordt genoemd, vindt het nu hoog tijd om een eigen product te lanceren. “Hip-hop is meer dan muziek. Het is een levensstijl. In Suriname is het aan het groeien”, besluit hij.-.

SHOUT OUT NA BOSSMAN CRAZY G & DE HELE G-WEAR CREW, KEAP PUTTIN IN WORK!!!!!!!!

O AAI EN DE SRD DISTR.
BALANS

BRON: DE WARE TIENER ONLINE